Wat kost een pedicure?

Hier vindt u alles over de behandeling en wat een pedicure kost.

Wat een pedicure behandeling kost is afhankelijk van hoe uitgebreid de behandeling is. U kunt de pedicure behandeling namelijk uitbreiden met een nagelreparatie, een Gellac behandeling of een nagellak behandeling. Zo kan aan al uw wensen worden voldoen. En worden uw voeten weer mooi en gezond gemaakt.

De Pedicure Behandeling

€ 36,00

Terwijl u op uw eigen stoel zit, komen uit een grote koffer alle benodigde materialen. Om zo bij u thuis een professionele ProVoet pedicure behandeling te geven. De behandeling bestaat onder andere uit: voeten desinfecteren, nagels knippen, nagels afvlakken, nagels polijsten, nagelomgeving reinigen, overtollig eelt verwijderen, likdoorn behandelen, ingegroeide nagel behandelen en kloven behandelen. Evenals nagelolie toepassen en voetencrème toepassen. Eerst wordt een Behandelplan opgesteld. Met de bedoeling om de conditie van uw voeten en bestaande voetklachten in beeld te brengen. Daardoor bent u zeker van een goede basis voor elke behandeling.
Snel en eenvoudig geregeld.
Thuis pedicure Brenda Den Bosch

Vaak gekozen ter aanvulling op De Pedicure Behandeling:

Gellak Behandeling

€ 22,00

De Gellak is zowel sterk als blijvend glanzend. Waardoor uw nagels langdurig verzorgd ogen.  

Pedicure Brenda illustratie van voet met rode gellak

Nagelreparatie

€ 22,00 per nagel

Nagelreconstructie wordt toegepast met behulp van Gelacy. De traumanagel kan hiermee worden gereconstrueerd, verlengd of opgebouwd.

Pedicure Brenda nagelreparatie voor en na illustratie

Nagels Lakken

€ 12,00

Zuurstof doorlatende nagellak zeer geschikt voor zowel gewone als schimmelnagels. Kortom u maakt zo een verzorgde indruk.

Snel en eenvoudig geregeld.

Pedicure behandelingen en tarieven van Brenda

Brenda Couveld is ambulant ProVoet pedicure. Ze biedt vakkundige voetverzorging bij u thuis in regio Den Bosch. Daarmee heeft zij al vele voeten en mensen blij gemaakt. Lees wat anderen over haar zeggen.
Pedicure-Den-Bosch-Brenda-Couveld

Professioneel ProVoet pedicure behandelingen

Brenda Couveld is gecertificeerd ProVoet Pedicure. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure. Het grote voordeel van ProVoet is ten eerste dat het de kwaliteit bevordert van voetverzorging. En ten tweede goed voor het imago van pedicures en medisch pedicures is. Pedicures en medisch pedicures van ProVoet beschikken altijd over een erkend diploma. Zij werken volgens strikte hygiëne richtlijnen. Daardoor draagt de ProVoet pedicure vakkundig zorg voor de algemene gezondheid van uw voeten. Bekijk de vermelding van Brenda Couveld op de ProVoet website.
ProVoet Pedicure Brenda Couveld
5/5
Bij Brenda voelen mijn voeten na de behandeling erg fijn aan en zien er mooi uit.

Anne

5/5
Met veel betrokkenheid en liefde behandelt ze iedere keer weer mijn voeten.

Hetty

HFL producten voor gezonde voeten

HFL producten
HFL Laboratories biedt een effectieve lijn voor de verzorging van het lichaam, maar ook voor huid- en nagelproblemen die zich kunnen voordoen aan uw voeten. Professionele pedicures zoals Brenda gebruiken HLF verzorgingsproducten. De HFL producten zijn ook te koop bij pedicure Brenda.

Gezonde voeten dragen bij aan een prettige dag, zorg daarom goed voor uw voeten door direct een afspraak te maken.

Snel en eenvoudig geregeld.