Recensies Pedicure Brenda

Lees hieronder alle recensies over Pedicure Brenda Den Bosch.
5/5
Brenda komt met een complete en professionele mini-pedicure studio bij je thuis! Ideaal, je hoeft de deur er niet voor uit. Ze werkt heel zorgvuldig en schoon, legt goed uit wat ze doet, en geeft eerlijk advies. En vriendelijkheid en gezelligheid krijg je erbij. Mijn voeten (en ik) zijn weer hartstikke blij; gezond èn mooi! Ik heb meteen een vervolgafspraak gemaakt. Bedankt, Brenda!

Vivian

5/5

De voetzool van mijn linker voet voelt weer mooi glad aan, alsof er geen likdoorn heeft gezeten, werkelijk fantastisch 👌. Daarnaast is de pijn verdwenen.

Maria

4.1/5
Vakvrouw met ruimte voor een prettig gesprek!

Jos

5/5

Ik ben heel blij met Brenda. Met veel betrokkenheid en liefde behandelt ze iedere keer weer mijn voeten. Ze weet, ziet en voelt precies aan wat er aan de hand is. Ze heeft een hele goede kijk op mijn voeten.. Voor mij is ze een topper.

Hetty

5/5
De gellak was kwalitatief erg goed en de wijze waarop deze is aangebracht is prettig. Brenda is een vakvrouw, een aanrader.

Ilonka

5/5

Wat een luxe. Brenda kwam bij mij thuis voor een pedicure behandeling! Lekker kletsen, verzorgde voeten inclusief rode nagels, en ik hoefde alleen in mijn eigen stoel te gaan zitten en ontspannen!

Lieveke

4/5

Bij Brenda voelen mijn voeten na de behandeling erg fijn aan en zien er mooi uit.

Anne

5/5
Echt een topper. Het voelt altijd zo heerlijk als Brenda mijn voeten weer behandeld heeft. Ze is nauwkeurig, vakbekwaam en wil 100 procent het beste voor je voeten!

Yil

Gezonde voeten dragen bij aan een prettige dag. Zorg daarom goed voor uw voeten. Maak direct een afspraak.

Snel en eenvoudig geregeld.