Wandelwol Den Bosch

Pedicure Brenda is officieel verkooppunt van Wandelwol in Den Bosch

Wandelwol producten

WandelWol antidruk wol 10 gram

Wandelwol 10 gram

Antidruk-wol WandelWol 10 gram is verkrijgbaar bij Pedicure Brenda.
WandelWol antidruk wol 20 gram

Wandelwol 20 gram

Antidruk-wol WandelWol 20 gram is verkrijgbaar bij Pedicure Brenda.

Wandelwol voor Pieterpad wandeling

‘Handig! Bij Pedicure Brenda in Den Bosch op het laatste moment nog even snel WandelWol gekocht voor mijn Pieterpad wandeling door Nederland.’

Janneke

Wandelwol de oplossing bij blaren en voet-ongemak

Voetverzorgingsproducten als Wandelwol zijn belangrijk voor uw voeten en tenen. De antidruk-wol voorkomt namelijk blaarvorming. Het zorgt daarnaast voor warme voeten in de winter en koele voeten in de zomer. En de antidruk-wol wandelwol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. Wandel Wol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Het werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.

WandelWol bestaat uit een hybride melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen een volledig natuurlijk product. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken.

Pedicure Brenda voordelen Wandelwol

WandelWol antidruk-wol 10 en 20 gram

WandelWol antidruk-wol 10 en 20 gram is ideaal als u aan wandelen of hardlopen doet, maar bijvoorbeeld ook voor sporten als voetbal en hockey. Het product verhelpt enorm veel problemen, zoals bijvoorbeeld het tegengaan van blaren.

WandelWol antidruk-wol 20 gram bestaat uit een melange van 100% Nederlandse schapenwol; het is geprepareerd voor zijn doel zonder chemische bewerkingen of chemische toevoegingen. Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) wat er van nature al in zit, geeft u het gevoel te lopen op wolken en is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar.

Wandelwol absorbeert transpiratievocht, ventileert en zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk ontlastend en huid herstellend.

Toe te passen bij:
• likdoorn(s) tussen, op of onder de tenen
• likdoorn-vorming onder de voet
• preventief bij blaren
• blaren
• wintertenen
• wratten
• pijnlijke eeltlocaties
• weinig vetpolster onder de voet
• zwemmerseczeem
• hamer- en klauwtenen
• kneuzingen aan de voet

Andere voetverzorgingsproducten:

Pedicure Brenda HFL producten
HFL producten Dadi Oil en Solution Spray

Solution spray 50 ml

Hét product voor de verzorging van kalknagels.

Dadi'Oil 3,75 ml

Nagelverzorgende olie die flexibiliteit, stevigheid en glans geeft aan de natuurlijke nagels.

Dadi’ Oil & Solution Spray de gouden combinatie

Tussen de nagelplaat en het nagelbed zit weefsel dat het ‘bed epithelium’ wordt genoemd. Dit weefsel is verantwoordelijk voor het begeleiden van de nagelplaat langs het nagelbed. Als dit epithelium is uitgedroogd kan de nagelplaat niet goed aan het nagelbed hechten en wordt de begeleiding verstoort. Hierdoor scheurt de nagel open, dat nog meer uitdroging veroorzaakt. Vaak ziet u dit ook in geval van een schimmelnagel. De Solution Spray is een uniek en gepatenteerd product. Het product komt op de nagels en de omringende huid terecht door het gebruik van een spray. Hiermee wordt voorkomen dat er enige delen worden overgeslagen. Het product dringt door de nagelplaat en huid heen Dadi’ Oil maakt de nagel weer compact. Als de nagelplaat en het huidweefsel eromheen vol zit met de olie, neemt de kans dat nieuwe micro organismen er gaan huishouden ook drastisch af.

Tegen schimmelnagels

Dadi’ Oil heeft het moleculaire vermogen om door de nagelplaat heen te dringen en zo het bed epithelium weer elastisch te maken. Dit is namelijk de hele sleutel tot succes van de nagel. De Olie trekt ook snel de huid binnen wat de druk van de nagelplaat vermindert en daardoor kan de nagelplaat beter bewegen. Dadi’ Oil zorgt er tevens voor dat de tunnels in de nagel open blijven waardoor het beter de Solution Spray en Dadi’ Oil opneemt. Zo pakt de Solution Spray de infectie aan en de Dadi’ Oil maakt de nagel weer compact. Als de nagelplaat en het huidweefsel eromheen vol zit met de olie, neemt de kans dat nieuwe micro organismen er gaan huishouden ook drastisch af. Schimmels en bacteriën zijn namelijk opportunistische pathogenen. Je kunt de Dadi’ Oil dus ook voor trauma nagels of andere nagelafwijkingen gebruiken.

Houd uw voeten mooi en gezond met hoogwaardige HFL producten

De HFL producten ondersteunen een effectieve behandeling van pedicure Brenda Couveld. Alle producten zijn voorzien van een veiligheidsrapport en kunnen gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en diabetici. De HFL producten zijn uitsluitend te koop bij professionals zoals (medisch)pedicures, fysiotherapeuten en overige healthcare professionals.

Een unieke productlijn door jarenlange ervaring ontstaan en ontwikkelt door professionals vanuit de praktijk

De specialist in het ontwikkelen van producten voor de verzorging van de huid, probleemnagels, de voeten en het lichaam die sinds 2005 op de markt verkrijgbaar zijn. De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als huid- en nagel problemen een goed product. Wilt u graag uw lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor? HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen.
Voetverzorgingsproducten
Pedicure Brenda HFL producten
HFL producten

Een unieke productlijn voor verzorging van voeten en tegen huid- en nagelproblemen.

Gezonde voeten dragen bij aan een prettige dag. Zorg daarom goed voor uw voeten.

Snel en eenvoudig geregeld.