Kalknagel behandelen

Een kalknagel behandelen doe je met LOEV’S natuurlijke olie tegen schimmelnagels. Pedicure Brenda is officieel verkooppunt van LOEV’S in Den Bosch.

Een kalknagel behandelen met LOEV'S natuurlijke nagelolie

Kalknagels behandelen met LOEV'S anti schimmel olie proefpakket

Proefpakket LOEV's natuurlijke nagelolie om kalknagel te behandelen

Wil je LOEV’S eerst proberen? Dat kan. Het LOEV’S proefpakket is dan ideaal voor jou en is verkrijgbaar bij Pedicure Brenda.

Kalknagels behandelen met LOEV'S anti schimmel olie

Three-pack LOEV's natuurlijke nagelolie om kalknagel te behandelen

LOEV’s natuurlijke nagelolie om kalknagels te behandelen is verkrijgbaar bij Pedicure Brenda.

Beste product tegen kalknagels

‘Heel fijn product. Ik heb al zoveel geprobeerd maar zonder resultaat. Na actief gebruik van LOEV’S ga ik de zomer in met mooie nagels!’

 

Sanne

Wat zijn schimmelnagels?

Bij schimmelnagels heb je een schimmel in de nagels van je tenen of vingers. Schimmelnagels worden ook wel kalknagels genoemd.

Het kan vervelend zijn, maar schimmelnagels zijn niet gevaarlijk.

Wat merk ik bij schimmelnagels?

Bij schimmelnagels worden je nagels wit-geel, groen of bruin van kleur. Meestal krijgt eerst de zijkant van je nagel een andere kleur, daarna ook de rest van je nagel. De nagels worden dik en brokkelig. Soms laten de nagels een stukje of helemaal los.

Je kunt 1 schimmelnagel hebben, maar ook meerdere. Je kunt schimmelnagels hebben aan je handen en aan je voeten.

Als je schimmelnagels hebt, kun je ook voetschimmel hebben. Je merkt dat door grijs-witte velletjes (schilfers) en scheurtjes (kloofjes) tussen je tenen. Er kunnen ook plekken met schilfers aan de onderkant of zijkant van je voet zitten. De schilfers hebben een andere kleur dan je huidskleur. Bijvoorbeeld lichter, donkerder of rood.

Soms krijg je blaasjes aan de zijkanten van je vingers en op je handpalmen (blaasjeseczeem). Dit is een reactie van je lichaam op de schimmelnagels.

bron: https://www.thuisarts.nl

Andere voetverzorgingsproducten:

Pedicure Brenda HFL producten
HFL producten Dadi Oil en Solution Spray

Solution spray 50 ml

Hét product voor de verzorging van kalknagels.

Dadi'Oil 3,75 ml

Nagelverzorgende olie die flexibiliteit, stevigheid en glans geeft aan de natuurlijke nagels.

Dadi’ Oil & Solution Spray de gouden combinatie

Tussen de nagelplaat en het nagelbed zit weefsel dat het ‘bed epithelium’ wordt genoemd. Dit weefsel is verantwoordelijk voor het begeleiden van de nagelplaat langs het nagelbed. Als dit epithelium is uitgedroogd kan de nagelplaat niet goed aan het nagelbed hechten en wordt de begeleiding verstoort. Hierdoor scheurt de nagel open, dat nog meer uitdroging veroorzaakt. Vaak ziet u dit ook in geval van een schimmelnagel. De Solution Spray is een uniek en gepatenteerd product. Het product komt op de nagels en de omringende huid terecht door het gebruik van een spray. Hiermee wordt voorkomen dat er enige delen worden overgeslagen. Het product dringt door de nagelplaat en huid heen Dadi’ Oil maakt de nagel weer compact. Als de nagelplaat en het huidweefsel eromheen vol zit met de olie, neemt de kans dat nieuwe micro organismen er gaan huishouden ook drastisch af.

Tegen schimmelnagels

Dadi’ Oil heeft het moleculaire vermogen om door de nagelplaat heen te dringen en zo het bed epithelium weer elastisch te maken. Dit is namelijk de hele sleutel tot succes van de nagel. De Olie trekt ook snel de huid binnen wat de druk van de nagelplaat vermindert en daardoor kan de nagelplaat beter bewegen. Dadi’ Oil zorgt er tevens voor dat de tunnels in de nagel open blijven waardoor het beter de Solution Spray en Dadi’ Oil opneemt. Zo pakt de Solution Spray de infectie aan en de Dadi’ Oil maakt de nagel weer compact. Als de nagelplaat en het huidweefsel eromheen vol zit met de olie, neemt de kans dat nieuwe micro organismen er gaan huishouden ook drastisch af. Schimmels en bacteriën zijn namelijk opportunistische pathogenen. Je kunt de Dadi’ Oil dus ook voor trauma nagels of andere nagelafwijkingen gebruiken.

Houd uw voeten mooi en gezond met hoogwaardige HFL producten

De HFL producten ondersteunen een effectieve behandeling van pedicure Brenda Couveld. Alle producten zijn voorzien van een veiligheidsrapport en kunnen gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en diabetici. De HFL producten zijn uitsluitend te koop bij professionals zoals (medisch)pedicures, fysiotherapeuten en overige healthcare professionals.

Een unieke productlijn door jarenlange ervaring ontstaan en ontwikkelt door professionals vanuit de praktijk

De specialist in het ontwikkelen van producten voor de verzorging van de huid, probleemnagels, de voeten en het lichaam die sinds 2005 op de markt verkrijgbaar zijn. De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als huid- en nagel problemen een goed product. Wilt u graag uw lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor? HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen.
Voetverzorgingsproducten
Pedicure Brenda HFL producten
HFL producten

Een unieke productlijn voor verzorging van voeten en tegen huid- en nagelproblemen.

Gezonde voeten dragen bij aan een prettige dag. Zorg daarom goed voor uw voeten.

Snel en eenvoudig geregeld.